Strategic partnership Slijpen Legal en Juridisch Advies Voor Bedrijven

Strategische samenwerking

Nichekantoor Slijpen Legal en rechtskundig adviesbureau Juridisch Advies Voor Bedrijven sluiten een strategic partnership. Met deze samenwerking beogen beide bedrijven een synergie-effect te creëren op het gebied van outsourcing, kennisoverdracht, marketing, online presence en innovatie. Doel van de strategische samenwerking is het bewerkstelligen van een lange termijn win-win situatie.

Strategic partnership  Slijpen Legal en Juridisch Advies Voor Bedrijven

Strategic partnership Slijpen Legal en Juridisch Advies Voor Bedrijven


Slijpen Legal

Slijpen Legal is gespecialiseerd in het verlenen van juridisch advies op het terrein van food law, farmaceutisch recht, Europees contractenrecht, biotechnologie en cosmeticawetgeving. Cliënten variëren van startups in de voedingsmiddelenindustrie tot wereldwijd opererende multinationals in de farmaceutische industrie en verpakkingsmiddelensector.

Juridisch Advies Voor Bedrijven

Juridisch Advies Voor Bedrijven is van oudsher onderdeel van MusicaJuridica BV en begeleidt ondernemingen bij het opstellen van contracten, licenties, het maximaliseren van hun intellectueel eigendomsrechtelijke portfolio en het internationaal zakendoen. Op het gebied van het bedrijfsrecht, het huurrecht, het arbeidsrecht en het overeenkomstenrecht hebben de juristen van onze bedrijvendesk hun sporen ruimschoots verdiend.


Strategische alliantie SL en JAVB

De strategische alliantie tussen Slijpen Legal en Juridisch Advies Voor Bedrijven kan er in de praktijk voor zorgen dat een cliënt met juristen van beide advieskantoren te maken krijgt. Bijvoorbeeld: voor het algemene contractenrecht en auteursrechten met een medewerker van Juridisch Advies Voor Bedrijven en voor Europees recht en voedingsmiddelenwetgeving met een in dit rechtsgebied gespecialiseerde collega van Slijpen Legal. Ook zullen er over en weer doorverwijzingen plaatsvinden zodat uw juridische vraag direct bij de juiste persoon terecht komt.


Multidisciplinaire aanpak: kruisbestuiving van disciplines

De kruisbestuiving van disciplines die Slijpen Legal en Juridisch Advies Voor Bedrijven voor ogen hebben biedt kansen voor groei. Wij hebben een partnership gerealiseerd waarbij het cliëntenspectrum van de beide kantoren in combinatie met de juridische specialisaties elkaar complementeren en versterken. Waarbij het geheel meer is dan de som van de delen.

Kundigheid en vertrouwen

Door het vormen van een strategische alliantie die gebaseerd is op kundigheid en vertrouwen zijn de medewerkers nog beter in staat om kwesties die vragen om een multidisciplinaire aanpak te behandelen, tegen concurrerende tarieven en met een gunstige omlooptijd. Met de flexibiliteit, non nonsense aanpak en efficiëntie die u van ons gewend bent.