Online Jurist

Ook juristen gaan met hun tijd mee. Omdat wij gewend zijn efficiënt te werken en de kosten voor u graag laag houden, werken wij veelal via de elektronische snelweg en papieren post. Dit noemen wij juridisch advies online. Deze werkwijze voorkomt bovendien misverstanden die u naar aanleiding van ellenlange mondelinge gesprekken zou kunnen ondervinden. Dit houdt kosten laag doordat dan geen kantoorkostentoeslag wordt doorberekend, en doordat bijvoorbeeld geen reiskosten of tijdrovende telefoonnotities behoeven te worden gemaakt. Bij online jurist is het motto: meteen aan de slag voor de cliënt, daar heeft u echt het meest aan!

Juridisch advies online

Ons kantoor heeft inmiddels jarenlange ervaring met juridisch advies online. Onze juristen bezitten up to date kennis van de verschillende rechtsgebieden waarin wij werkzaam zijn, evenals over de procedures, belangenbehartiging, de wetgeving, de rechtspraak en de rechten en plichten van de verschillende partijen (burgers onderling, instanties/bedrijven, overheden en werkgevers). Daardoor zijn wij in staat tot het verzorgen van hoge kwaliteit digitale juridische diensten tegen een scherp tarief. Heeft u behoefte aan informatie of advies over het opstellen van algemene voorwaarden of het controleren van uw arbeidsovereenkomst dan bent u bij ons aan het juiste adres. En natuurlijk ook voor een juridische website check. Heeft u vragen over auteursrecht dan kunt u zich hiermee tot ons wenden. Bent u van plan om te verhuizen en wilt u de kleine lettertjes van uw huurcontract door ons laten nazien dan is dat uiteraard ook mogelijk. Kortom: bij ons kunt u terecht voor online juridisch advies.


Starten onderneming of oprichten webwinkel

Ook voor het starten van een onderneming of oprichten van een webwinkel kunt u bij ons terecht. U wilt bijvoorbeeld een bedrijf starten en twijfelt nog over de te kiezen rechtsvorm. Moet een het nu een eenmanszaak worden, een vennootschap onder firma of toch een BV? We kunnen u in dat geval online adviseren over de voordelen en de nadelen. Is de keuze eenmaal gemaakt dan kunnen we u helpen met het opstellen van de benodigde contracten, zoals leveringsvoorwaarden, een vof contract of een privacy statement.. Ook kunnen we met u meedenken over fiscale zaken. Wij zijn een Nederlands kantoor en voeren een algemene civielrechtelijke praktijk, waarbij de nadruk op contractenrecht en bedrijfsrecht ligt.

Online Jurist | Juridisch Advies Online

Online Jurist | Juridisch Advies Online

Werkwijze online jurist

Nadat u met ons contact heeft gezocht maken wij een plan van aanpak om doelmatig en effectief antwoord op uw juridische vraag te geven of om met een heldere en efficiënte oplossing voor uw juridische probleem te komen. Kunt u zich vinden in dit voorgestelde plan van aanpak van een online jurist van MusicaJuridica BV dan komen wij via email een schriftelijke opdrachtverlening overeen met daarin een korte omschrijving van de werkzaamheden en de geschatte kosten voor het online juridisch advies, zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

Neem vrijblijvend contact met ons op via email of gebruik onderstaand contactformulier.

Naam *
Naam